Automobili

Petak, 27.08.2021.

13:14

GM pita: Da li ste vakcinisani?

General Motors zatražio je od svojih stalno zaposlenih radnika u Sjedinjenim Državama da izjave da li su vakcinisani protiv kovida.

Izvor: B92

GM pita: Da li ste vakcinisani?
Foto: Linda Parton/Shutterstock

Američki proizvođač automobila nedavno je potvrdio da je zatražio od svojih 48.000 radnika da otkriju svoj status vakcinacije.

Informacije su poverljive, a GM je saopštio da je to učinio kako bi procenio ukupni nivo imuniteta i unapredio svoje bezbednosne protokole.

Anketa je obavljeno ranije ovog meseca, a radnici su morali da odgovore do 23. avgusta. Zaposleni koji su naveli da su potpuno vakcinisani takođe su morali da podnesu dokaz o tome.

"Izjašnjavanje o statusu vakcinacije naših zaposlenih pomaže odeljenju GM Medical da proceni celokupni imunitet populacije naših radnika i odredi kada kompanije treba da popusti ili pojača određene protokole o bezbednosti u vezi sa COVID-19, kao što su nošenje maski, fizičko distanciranje i popunjenost objekata", kaže portparolka GM-a, Marija Rainal, u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: