Žena napala čistača u Knez Mihailovoj ulici, prevezen na VMA

Radnika JKP "Gradska čistoća" T. A. u Knez Mihajlovoj ulici napala je nepoznata žena i tom prilikom mu nanela povrede vrata i ogrebotine, saopštilo je to preduzeće.

Izvor: B92

Sreda, 16.06.2021.

20:33

Žena napala čistača u Knez Mihailovoj ulici, prevezen na VMA
Foto: Depositphotos/ia__64

Napad se dogodio oko 14 sati, a zbog napada pozvana je policija koja je odmah reagovala i izašla na lice mesta kao i ekipa Hitne pomoći koja je zaposlenog radnika "Čistoće" uputila dalje na VMA, prenosi RTS.

Direktor preduzeća Marko Popadić rekao je da je ogorčen zbog napada i da očekuje da će oni koji vrše nasilje biti kažnjeni.

"Nasilje nad našim radnicima je nedopustivo. Svakodnevno se naše ekipe, posebno one koje rade suzbijanje komaraca susreću sa verbalnim i fizičkim nasiljem. Nažalost, nije retkost da i čistači ulica budu predmet napada", naveo je Popadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: