Vučić o zgradi Generaštaba: "To je odavno trebalo da završimo, da prodamo bilo kome"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je davno trebalo prodati zgradu Generalštaba, a da Vojska i Ministarstvo imaju dobre lokacije da naprave novu zgradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

14:01

Vučić o zgradi Generaštaba:
Foto: Tanjug, Tara Radovanovic

"Mislim da je to trebalno odavno da završimo i da prodamo bilo kome, ko bi taj deo grada napravio da bude..., to je elitni deo Beograda, a da Vojska i Ministarstvo taj novac iskoriste za svoje potrebe", rekao je on odgovarajući na pitanje do kada će materijalni resursi vojske kao što su zgrada Generalštaba i Vojnograđevinske direkcije propadati.

On je rekao da Vojska i Ministarstvo imaju dobre lokacije da naprave novu zgradu Ministarstva.

"Da budu nove, fantastično napravljene, sa većom infristrukturom, da budu svi zajedno, da kompletan lanac komandovanja bude na jednom mestu", rekao je on.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sastanku gde su predstavljeni rezultati analize stanja sposobnosti Vojske Srbije za 2020. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: