Javila šefu da kasni na posao, a njegov odgovor oduševio je svet

Kada kasnite na posao, uvek vam bude neprijatno jer ne znate kako to da saopštite vašem poslodavcu. Ima onih koji će to dobro primiti, dok će neki na to gledati kao na "minus pred isključenje". Međutim, iskustvo koje je doživela starija žena Džena verovatno nikada nećemo imati mi u Srbiji...

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

12:30

Javila šefu da kasni na posao, a njegov odgovor oduševio je svet
foto: thinkstock

Ona nikada pre nije kasnila na posao, a kada je javila svom šefu da će zakasniti, on je odgovorio: “Da li sve u redu? Vi inače uvek dolazite na vreme”. “Sve je u redu. Moj pas je spavao i bio je toliko sladak da sam ga neko vreme fotografisala umesto da se spremam na posao”, napisala je Džena i priložila fotografiju psića.

Koliko god meden bio psić, verovatno ne bi svaki šef odgovorio baš tako srdačno i sa razumevanjem kao ovaj, piše „Prva“.

“Ma vidi tog slatkiša! Nema žurbe. Zamoliću Milera da preuzme vaše obaveze”, napisao je šef.

Da stvar bude lepša, kasnije je na društvenim mrežama objavio: “Gospođu na kraju radnog dana čekaju dve ulaznice za promotivno igranje u Parku za pse. Kako da se ljutim kad je psić tako mio? Ljudi, budite danas dobri jedni prema drugima".

Nakon ove objave, šefa su na društvenim mrežama obasuli pitanjima i porukama “Mogu li i ja da radim za vas?” ili “Budi moj šef!”

Šef je zatim još malo istraživao, pa otkrio da je Džena za osam godina na radnom mestu zakasnila još samo jednom i to oko devet meseci nakon što se zaposlila, kad je morala sina da vodi na vađenje umnjaka.

“Danas je zakasnila 11 minuta, što zaista nije mnogo. Džena inače i samu sebe zove mama u internim mejlovima. Potpuno je prihvatila taj nadimak, pogotovo otkako je njeno najmlađe dete pre pet godina otišlo od kuće na fakultet. Dao sam joj ulaznice i sad se veseli izletu sa svojim ljubimcem!”, napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: