Papagaj glavni svedok na suđenju za ubistvo: "Ne pucaj, ne pucaj"

Jedna žena u Mičigenu osuđena je u sredu na kaznu zatvora zbog ubistva supruga nakon što je njihov papagaj “svedočio“ i ponavljao “Ne pucaj, ne pucaj“.

Izvor: B92

Utorak, 29.08.2017.

10:28

Papagaj glavni svedok na suđenju za ubistvo:
foto: screenshot

Četrdesetdevetogodišnja Glena Duram proglašena je krivom za ubistvo supruga Martina Durama u kojeg je ispalila pet metaka u maju 2015. godine. Glena je pronađena u njihovom domu povređene glave, a policija pretpostavlja da je želela da izvrši samoubistvo.

Martinova bivša žena je rekla policiji da je preuzela njegovog papagaja koji je konstantno ponavljao „Ne pucaj, je*eno ne pucaj“.

Kristina Keler je ispričala nadležnima da je papagaj stalno ponavljao Martinove reči i imitirao njegov glas. Upravo je papagaj bio glavni svedok u ovom slučaju, a Glena je osuđena na doživotnu kaznu zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: