Ljubimac na B92.net

Mačak vidovnjak: Rusija pobeđuje Saudijsku Arabiju?

Mačak-vidovnjak Ahil iz Sankt Peterburga predvideo je da će ruska reprezentacija danas, u prvom meču Svetskog prvenstva u fudbalu, pobediti Saudijsku Arabiju.

Izvor: Tanjug
Podeli
Thinkstock/oksy001
Thinkstock/oksy001

Ispred mačka su stajale dve činije, od kojih je svaka bila oslikana zastavom jedne od zemalja. Malo razmislivši, Ahil je izabrao činiju sa ruskom trobojkom.

Mačak Ahil uspeo je tačno da predvidi rezultate tri od četiri utakmice Kupa konfederacije održane u Sankt Peterburgu.

Ove godine je uporno trenirao, učestvovao na javnim događajima i sada je spreman da predviđa rezultate utakmica tokom čitavog turnira, prenosi Sputnjik.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje danas i trajaće do 15. jula u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.

Prvu utakmicu na šampionatu će danas, posle svečanog otvaranja, odigrati reprezentacije Rusije i Saudijske Arabije na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Mačke

Otkrili smo zašto mačke ruše stvari sa stola

Mačke na početku posmatraju svoj plen, približe mu se i zure još neko vreme, a onda ga elegantno gurnu sa stola, police ili nekog drugog mesta. Vlasnici mačaka često se susreću s tim prizorom. A pravo pitanje je - zašto mačke to rade?

Mačke četvrtak 21.06. 19:10 Komentara: 16
strana 1 od 8 idi na stranu