Basista Pepersa ne voli da se fotografiše sa fanovima: "To je transakcija"

Fli, basista grupe "Red Hot Chili Peppers", otkrio je zašto ne voli da se fotografiše sa fanovima. Muzičar je naveo da mu to liči na neku "transakciju" umesto na nešto smisleno.

Izvor: Headliner
Podeli
Foto:EPA/FERNANDO BIZERRA
Foto:EPA/FERNANDO BIZERRA

Fan Pepersa Luk Veseli je prošle nedelje podelio snimak na kome se vidi njegov susret s pevačem Entonijem Kidisom iz grupe "Red Hot Chili Peppers", kao i sa Flijem:

"Fli i (Entoni), hvala vam što ste bili tako ljubazni i iskreni… Niste ni morali da zastanete i ćaskate, ali jeste, i nadam se da znate da ste stvarno uticali na naše živote", napisao je obožavalac.

Drugi fan je potom prokomentarisao, rekavši da je retkost videti interakciju benda sa fanovima, s tim što je Veselji potom objasnio "možda se samo osećao prijatno u tom trenutku, niko od mojih prijatelja niti ja nismo tražili fotografiju ili autogram ili bilo šta o čemu smo samo pričali tako da možda to ima veze sa njegovom interakcijom sa nama".

Fli je potom potvrdio ovu teoriju, citirajući tvit i objašnjavajući:

"To je zato što ste svi bili ljubazni, a niste tražili sliku. Uvek smo za to da razgovaramo i ćaskamo, a traženje fotografije odmah to upropasti",naveo je Fli.

Drugi obožavalac je potom upitao "šta fali traženju fotografije", a Fli mu je odgovorio: "Nema ničeg lošeg u tome. Ali uništava stvarni razgovor. To je transakcija".

Muzičar je dodao: "Nikada u životu nisam tražio od bilo koga da se fotografiše sa mnom", prenosi NME.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu