Idris Elba ipak novi Džejms Bond?

Posle odlaska Danijela Krejga iz večnog klasika Džejmsa Bonda, ponovo raste interesovanje za time ko će zauzeti njegovo mesto. Mnogo imena je dolazilo i odlazilo u raspravi, ali jedno je i dalje posebno istaknuto – Idris Elba.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

19:22

Idris Elba ipak novi Džejms Bond?
Foto:EPA/ VICKIE FLORES

Sve više fanova ovog kultnog klasika vidi Elbu na mestu novog agenta 007, a o tome ozbiljno razmišljaju i producenti koji su ga i stavili na spisak najužeg kruga ljudi za ovu ulogu.

Producentkinja filma Barbara Brokoli izjavila je da se Elba našao na njihovoj listi, ali je istakla da još uvek nije lako nastaviti dalje posle Krejgovog odlaska.

Pa znamo Idrisa, prijatelji smo s njim. Veličanstven je glumac. I da znate da je bio deo razgovora, ali uvek je teško voditi razgovor kada imate nekog na tom mestu. Svi smo uživali, pričali o tome koliko je Krejg bio dobar u ovoj ulozi, nismo razmišljali o nekom drugom ili razgovarali o njemu – izjavila je ona prilikom gostovanja u jednom podkastu.

Među kandidatima za Bonda su, da podsetimo, i Tom Hardi, Rege Džin Pejdž, Henri Kavil, Džejms Norton i Sliv Standen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: