Preminuo glumac popularne serije "Tvin Pinks"

Glumac Klark Midlton (63), najpoznatiji po ulogama u hit serijamja "Tvin Piks" i "The Blacklist", preminuo je od posledica virusa Zapadnog Nila.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2020.

11:00

Preminuo glumac popularne serije
Foto: Getty/Rob Kim / Stringer

Tužnu vest o smrti ovog glumca potvrdila je njegova supruga Elisa, koja je navela da je umro 4. oktobra i to od posledica virusa Zapadnog Nila, bolesti za koju, kako je istakla, nema leka.

Navela je i da se Klark tokom većeg dela života borio sa raznim bolestima, te navela da je bio divan suprug i prijatelj, ali i izvanredan glumac, pisac, učitelj i heroj.

Podsetila je i da je Klark u četvrtoj godini života oboleo od reumatoidnog artritisa, prenosi britanski "Miror".
Foto: Getty /Rob Kim / Stringer
Midlton je još glumio u seriji "Red i zakon " (Law & Order), a pojavio se u filmovima "Kill Bill 2", "Sin City" i "Birdman".

Glumac je nedavno otkrio da čak nije morao ni da ide na audiciju za svoju ulogu u nastavku serije "Tvin Piks" Dejvida Linča 2017. godine, već da je umesto toga poslao traku na kojoj je razgovarao sa prijateljima.

"Čuo sam da snimaju novi 'Tvin Piks' i pozvao sam svoje agente u vezi s tim. Mislio sam da ću uživati u tom svetu. To je bio svet u koji sam mislio da mogu da se uklopim kao glumac", naveo je tom prilikom Midlton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: