Legendani DJ ima opaku bolest: "Slomljen sam, ponizno vas molim za pomoć"

Čuveni DJ Hoze Padilja otkrio je javnosti da ima rak debelog creva, a da je u tolikim finansijskim problemima da ne može ni da plati stanarinu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2020.

17:27

Default images

On ima 65 godina, a mnogi ga smatraju za jednog od najboljih DJ-eva sa Ibice. Poznat je po svojim "Sunset" setovima iz 1990-ih u Kafe del Maru, a sada je pokrenuo i Go Fund Me kampanju za prikupljanje sredstava kako bi mogao da se leči.

Već je sakupio 24.000 evra, iako mu je prvobitni cilj bio da sakupi 20.000. Osim brojnih DJ-eva, novac su mu donirali i mnogi fanovi.

"Imam loše vesti. Pre nekoliko dana, odvelu su me u bolnicu i tamo sam otkrio da imam rak debelog creva i čekam operaciju. Nalazim se u veoma lošoj situaciji, potpuno sam slomljen jer nemam nikakve prihode već pet meseci, pa nemam ni da platim stanarinu. Ponizno vas molim za pomoć", napisao je.

U popularnom baru Kafe del Mar, Padilja je postao DJ 1991. godine, ali je tek sedam godina kasnije izdao svoj prvi album.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: