"Strah je najveći pokretač grešaka" VIDEO

Film "Delirijum tremes" dobio je dve nagrade na upravo završenom 48. filmskom festival u Sopotu i to za najbolju režiju i najbolju mušku ulogu. Nagradu najbolji glumac dobio je Tihomir Stanić.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

U razgovoru za TV Prva u emisiji "Jutro" Stanić otkriva da je nagradu i očekivao.

"U danu u kojem se snimaju scene te scene odigrate najbolje i sve će se valjda složiti. I tako je i bilo i u ovom slučaju", rekao je Stanić gostujući u "Jutru", dodavši da se služi intuicijom, te da ona "tačno kaže kojim putem da se ide".

Kaže i da je strah najveći pokretač grešaka i da je davno shvatio da i on greši i da ima pravo da ne dosegne, ili da podbaci.

Više pogledajte u videu:

Aktuelno

MSUB od sutra zatvoren zbog izložbe Marine Abramović

Muzej savremene umetnosti se zatvara sutra zbog pripreme postavke retrospektivne izložbe “Čistač" Marine Abramović. Muzej će, kako navode u saopštenju, biti zatvoren do 21. septembra zbog zahtevene unutrašnje arhitekture i postavke velike izložbe Marine Abramović.

Aktuelno ponedeljak 15.07. 15:00 Komentara: 3

Izložba "Sonja Savić - Devojka iz grada" u Puli

U okviru programa Pulskog filmskog festivala 11. jula će u Srpskom kulturnom centru u Puli biti otvorena izložba "Sonja Savić - Devojka iz grada", povodom 35 godina od Zlatne Arene za film "Šećerna vodica", najavili su iz Srpskog kulturnog centra u tom gradu.

Aktuelno utorak 9.07. 13:30 Komentara: 5

Razvijamo veze sa Libanom: Protokol o saradnji sa Društvom srpsko-libanskog prijateljstva

Društvo srpsko-libanskog prijateljstva i Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu sardnju „Adligat" potpisali su protokol o saradnji u Muzeju knjige i putovanja ovog Udruženja, u skladu sa širim interesom i političkim opredeljenjem Republike Srbije da razvija političke, ekonomske i kulturne veze sa državama koje podržavaju stav Srbije u vezi sa Kosovom i Metohijom. Nedavno je Liban posetio srpski patrijarh Irinej, a u mirovnoj misiji u Libanu nalazi se i kontigent srpskih vojnika.

Aktuelno sreda 3.07. 16:47 Komentara: 0
strana 1 od 22 idi na stranu