"Ljubav u Savamali": Glumci željno iščekuju premijeru VIDEO

Predstava "Ljubav u Savamali" 16. novembra od 19.30 biće premijerno izvedena u beogradskom Zvezdara tetaru, a dan ranije tu je zakazana i pretpremijera. Glumci kažu da su spremili sve do detalja, ali je ekipa podeljena po pitanju treme.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2018.

11:24

Default images

Predstava govori o ljubavi bokserke sa Dorćola i izbeglice iz Avganistana, a pisac Ivan Lalić kaže da se slična priča i stvarno dogodila.

"Ima mnogo argumenata koji su fakti... Ovo je predstava posle koje ćete iz sale izaći bolji i pročišćeniji. Nisam pretpostavljao da će biti ovoliko emocija, imam i ja tremu", rekao je Lalić.

Glumci Branko Vidaković i Milan Vasić kažu da nemaju tremu jer su se dobro spremili, dok mlada Mina Sovtić, pred svoju prvu predstavu, kaže da ima "užasnu" tremu.

"Pričamo bitnu temu i nadam se da će ljudi osetiti ljubav. Govorimo o ljudima koji su do sad bili marginalizovani", dodala je ona.

Vasić glumi Avganistanca u kog je Beograđanka zaljubljena, a kako je otkrio uoči premijere, mnogo peva tokom predstave.

Šta su još rekli glumci i pisac pogledajte u prilogu emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom" TV Prve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: