Humanitarni rok koncert u Novom Sadu, izvođači iz regiona VIDEO

Muzičari Dejan Cukić i Davor Sučić iz Zabranjenog pušenja najavili su humanitarni rok koncert na kojem će svirati u Novom Sadu. Sredstva od rok festivala na Spensu, koji će se održati 28. septembra namenjena su deci iz Sigurne kuće.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

11:43

Default images

Sučić poznatiji kao Sejo iz Zabranjenog pušenja rekao je da je upravo završen 11 ce-de te grupe, a Dejan Cukić da je sa svojim bendom na nešto više od pola rada na novom albumu.

Oni očekuju na koncertu u Novom Sadu oko 10.000 ljubitelja rokenrola i slažu se da muzika, kao voda, uvek nađe svoj put da se sluša svuda.

Koncert počinje u 20 časova, a koje su pesme svirali u gostovanju u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" i šta su još ispričali pogledajte u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: