Počeo "Hils ap", dobra muzika i vožnja helikopterom

Dok u Guči grme trube, na Zlatiboru se čuju nešto drugačiji zvuci, jer je na ovoj srpskoj planini počeo peti "Hils ap" festival.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 11.08.2018.

13:01

Počeo
Foto: Thinkstock

Urbana muzika, rege, rok i rep zvuci ono su što se može čuti sa brda iznad Čajetine.

"Ove godine smo odlučili da poštujemo želje naših posetilaca pa su preko društevnih mreža glasali i ponovili smo koncerte koji su po njima bili najbolji. Sa nama su opet Partibrejkersi, Goblini, Mortal Kombant, ali ljubitelji dobre muzike imaće priliku da uživaju uz Riblju Čorbu, Đuru i mornare i grupu Kerber", rekla je Sofija Pavlović Luković, pi-ar menadžer festivala "Hils ap".

Svojevrsna atrakcija jeste i brendirani helikopter sa kojim za samo nekoliko minuta se obiđe cela planina i vide prelepi predeli.

"Odličan ambijent je ono što daje posebnu lepotu našem festivalu. Dobra muzika i planinski vazduh čine ovaj festival fantastičnim za sve koji dođu. Za ljubitelje adrenalina tu je i vožnja helikopterom, ali i trka planinarske orjentacije kao i turnir u basketu na glavnom trgu", izjavila je Pavlović Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: