Stali uz Hubača: Mi jesmo socijalno ugroženi, ali nismo ni gladni, ni besni

Dušanka Stojanović Glid je na konferenciji za medije povodom smene v. d. direktora Drame Željka Hubača rekla da je reč o "skromnom čoveku koji je uspeo da stvori repertoar sa evropskim rejtingom".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2018.

19:04

Stali uz Hubača: Mi jesmo socijalno ugroženi, ali nismo ni gladni, ni besni
Foto: Screenshot, Youtube

Glumica Narodnog pozorišta Dušanka Stojanović Glid demantovala je izjavu upravnika tog pozorišta Dejana Savića koji je, govoreći za televiziju Pink, rekao da iza pobune zaposlenih u Narodnom pozorištu stoje politički interesi.

"Mi jesmo socijalno ugroženi, ali nismo ni besni, ni gladni. Ovo je jedan dostojanstven istup, koji nema veze sa buntovima ili sa nekim protestima. Danas, posle sramote koju je Dejan Savić nama priredio, on ne kaže 'izvini', već nastavlja da se sveti", rekla je glumica.

Stojanović Glidova je na konferenciji za medije povodom smene v. d. direktora Drame Željka Hubača rekla da je reč o "skromnom čoveku koji je uspeo da stvori repertoar sa evropskim rejtingom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: