Život je roman, nova knjiga Gijoma Musoa

Najčitaniji francuski pisac Gijom Muso, čija je mašta iznedrila brojne bestselere, obradovao nas je novom knjigom – Život je roman, a Vulkan izdavaštvo se dodatno potrudilo da obraduje fanove ovog mladog i talentovanog pisca!

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Od danas, 11. avgusta, do nedelje, 16. avgusta, samo na sajtu www.vulkani.rs moći ćete da naručite Musoovu novu knjigu Život je roman i ostvarite specijalni popust od 20% + 10% na redovnu cenu!

"Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu". Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti.

Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate.

U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće. Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.

U tri čina, prepun dramatičnih obrta, novi roman Gijoma Musoa veličanstvena je priča o moći knjiga i želji za životom njegovih likova.

Ne gubite vreme, ulepšajte leto najnovijim hitom fantastičnog Gijoma Musoa! Knjiga Život je roman biće u redovnoj prodaji od 17. avgusta!

strana 1 od 5 idi na stranu