Noć knjige 14. juna u 29 gradova Srbije i regiona

Dvadeseta regionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana 14. juna od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2019.

10:20

Noć knjige 14. juna u 29 gradova Srbije i regiona
Ilustracija / Foto: Depositphotos/olegkrugllyak

"Laguna" je za svoja izdanja obezbedila popuste od 25 posto za kupovinu jedne knjige do 40 posto za četiri i više knjiga.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili "Noći knjige" kao i na strana izdanja biće 20 posto, na "DexyCo" knjige 30 posto, dok će asortiman poklona biti snižen za 20 posto.

I ovu "Noć knjige" obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti - novi roman Jelene Bačić Alimpić "Njegove bele rukavice", "Put do kuće svakog jutra sve je duži" Fredrika Bakmana,koji je stvorio Uvea, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu "Nož", nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića "Teodorin prsten" i mnogi drugi.

Veliki broj "Laguninih" pisaca družiće se sa čitaocima u knjižarama "Delfi", a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

"Noć knjige" će biti održana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija.

Regionalni karakter manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: