Konkurs: Napišimo priču zajedno

Izdavačka kuća Laguna pozvala je svoje čitaoce da zajedničkim snagama kreiraju jednu kratku priču pod nazivom “Budni uz knjigu”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2013.

18:12

Default images

Izbor za prvu rečenicu priče već je počeo na Laguninom sajtu, Vaše predloge možete ostavljati do 9 sati ujutru narednog dana, a Lagunin autor i urednik Igor Marojević će do podneva izabrati jednu od ponuđenih rečenica za nastavak priče.

Po ovom principu, radnim danima, biće izabrano svih petnaest rečenica.

Svaka sledeća rečenica treba da se nadovezuje na prethodno odabrane i da prati i/ili usmerava radnju priče u nastajanju. Petnaesta, i poslednja, rečenica biće proglašena u utorak 9. jula i tada će priča biti završena.

Vaši predlozi ne mogu biti duži od 200 karaktera (sa proredima), a jedan učesnik može ostaviti najviše tri predloga u okviru izbora jedne rečenice.

Autori izabranih rečenica biće nagrađeni Laguninim knjigama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: