Fantazija Beogradske filharmonije pod vedrim nebom

Beogradska filharmonija, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, izvodi Diznijevu Fantaziju uživo u novom terminu, u nedelju 30. juna od 20.30.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Iako je sve bilo spremno za koncert na otvorenom koji je bio zakazan za 23. jun, a potom odložen zbog vremenske nepogode, Filharmonija je uspela da komplikovanu produkciju pomeri za narednu nedelju.

Treći koncert na otvorenom Beogradske filharmonije je događaj kome se raduju sve generacije. A za najmlađe je pripremljeno malo takmičenje – pozivaju se klinci da se maskiraju u omiljene Diznijeve junake i da koristeći haštag #bgf_fantazija postave slike na Instagram. Najkreativnijih 100 mališana biće nagrađeno filharmonijskim izdanjima za decu.

Beogradska filharmonija se zahvaljuje za sve poruke podrške koje je dobila povodom odlaganja koncerta i poziva brojnu publiku na muzički piknik, ovaj put pod vedrim nebom. Ulazi na koncertnu lokaciju su iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle, kapije se otvaraju tri sata ranije, od 17.30, a 105 muzičara će ispod velikog ekrana svirati čuvene numere klasične muzike koje prate najlepši animirani spektakl svih vremena.

Muzika

Thievery Corporation za B92: "Mi pokrećemo ljude!"

Vašingtonski di-džej duo Rob Garza i Erik Hilton punih 25 godina zajedno nastupaju kao Thievery Corporation. Širom sveta postali su prepoznatljivi po autorskom pristupu svojoj elektronskoj muzici, koja predstavlja jedinstvenu mešavinu ritmova Indije, Bliskog istoka, Kariba i juga američkog kontinenta sjedinjenih u jedinstveni lounge izraz.

Muzika utorak 25.06. 16:30 Komentara: 13
strana 1 od 16 idi na stranu