Nikola Pejaković - Kolja 10. novembra u Kombank dvorani

Gitarista i pevač 16. avgusta izbacuje novi album, a publika će nove numere moći uživo da čuje na beogradskom koncertu, uz pratnju Koljinog novog benda.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2018.

12:18

Nikola Pejaković - Kolja 10. novembra u Kombank dvorani
Foto: Promo

Gitarista i pevač Nikola Pejaković - Kolja održaće 10. novembra u Kombank dvorani u Beogradu koncertnu promociju novog albuma “4 Prsta”.

Novi album sa čak 19 kompozicija, koji je nedavno najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a od danas i singlom “Može malo sutra”, Kolja će predstaviti u Kombank dvorani, gde je (tada pod imenom "Dom sindikata") zvanično održao prvi koncert u muzičkoj karijeri početkom 2015. godine.

Pejaković je istakao da je publika u nekadašnjem Domu sindikata pokazala veliku ljubav prema njemu i njegovom bendu.

“To veče ćemo pamtiti čitav život. Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album "4 Prsta", kao i novu postavu benda, svirati neke stare adute i neke nove pesme koje su nam važne. Vidimo se 10. novembra, na istom mestu”, rekao je on. Koljin novi bend čine, pored Voje Aralice (gitara) i Ivana Aleksijevića (klavir), kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Ulaznice za Koljin beogradski koncert koštaju 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara, a moći će da se kupe od 10. avgusta na blagajni Kombank dvorane i preko mreže Eventim.

Prvih 50 fanova koji isključivo na blagajni Kombank dvorane kupe po dve ulaznice (po bilo kojoj od navedenih cena) dobiće pre svih ostalih jedan CD “4 Prsta”.

Novi album na CD-u i na digitalnim platformama objavljuje kuća "Long Play".

Album zvanično izlazi 16. avgusta, odnosno od tada će CD biti u redovnoj prodaji u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i na internet-platformama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: