Bijonse ušla u istoriju Koačela festivala: Nastup koji je oduševio svet

R&B pevačica Bijonse upisala se u istoriju festivala Koačela, a mnogi su njen nastup nazvali najboljim do sada nakon mnogobrojnih iznenađenja koje je tokom nastupa izvela.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2018.

12:01

Bijonse ušla u istoriju Koačela festivala: Nastup koji je oduševio svet
foto: getty

Tako je Bijonse izvela na scenu Keli Roland i Mišel Vilijams i tako posle nekoliko godina konačno okupila čuvenu grupu devedesestih, odnosno dvehiljaditih Destiny’s Child, sa kojima je otpevala hitove “Lose My Breath“, “Say My Name“ i “Solider“.
foto: getty
Pre toga izvela je i supruga Džej-Zija na scenu i sa njim je otpevala “Deja Vu“, a onda je dovela i sestru Solanž Nouls, sa kojom je đuskala uz “Get Me Bodied“.
Inače, Bijonse je trebalo da nastupa prošlog aprila, ali je nastup otkazala zbog trudnoće sa blizancima. Bijonse se sada upisala u istoriju jer je prva crnkinja koja je predvodila čuveni muzički festival, a njen nastup se smatra najboljim do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: