Bijonse ušla u istoriju Koačela festivala: Nastup koji je oduševio svet

R&B pevačica Bijonse upisala se u istoriju festivala Koačela, a mnogi su njen nastup nazvali najboljim do sada nakon mnogobrojnih iznenađenja koje je tokom nastupa izvela.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Tako je Bijonse izvela na scenu Keli Roland i Mišel Vilijams i tako posle nekoliko godina konačno okupila čuvenu grupu devedesestih, odnosno dvehiljaditih Destiny’s Child, sa kojima je otpevala hitove “Lose My Breath“, “Say My Name“ i “Solider“.

foto: getty
foto: getty

Pre toga izvela je i supruga Džej-Zija na scenu i sa njim je otpevala “Deja Vu“, a onda je dovela i sestru Solanž Nouls, sa kojom je đuskala uz “Get Me Bodied“.

Inače, Bijonse je trebalo da nastupa prošlog aprila, ali je nastup otkazala zbog trudnoće sa blizancima. Bijonse se sada upisala u istoriju jer je prva crnkinja koja je predvodila čuveni muzički festival, a njen nastup se smatra najboljim do sada.

Muzika

Prodaja muzike zabeležila rekordan rast

Svetska prodaja muzike zabeležila je rekordni rast 2017. godine od 8,1 odsto. Prvi put digitalna prodaja predstavlja najveći deo od ukupnih prihoda, zahvaljujući velikom rastu striminga, saopštila je Međunarodna federacija fonografske industrije (IFPI).

Muzika utorak 24.04. 21:14 Komentara: 16

Filharmonija pomaže mladim muzičarima

Orkestar harmonika iz Kragujevca održaće koncert u nedelju, 22. aprila u 12 časova u sali Beogradske filharmonije i promovisati svoje prvo CD izdanje “Pad Berlina”. Publika će imati jedinstvenu priliku da čuje kako na harmonikama zvuče kompozicije od Šostakoviča do Vagnera, i od Mokranjca do grupe Smak.

Muzika petak 20.04. 11:00 Komentara: 1
strana 1 od 1291 idi na stranu