Na Ušću počeo Beer fest

Muzički festival Bir fest (Beer fest) počeo je danas na beogradskom Ušću, a prvog dana nastupiće i Asian dub fondation, Van Gogh i Galija.

Kultura

Izvor: B92, Beta

Sreda, 16.08.2017.

20:00

Na Ušću počeo Beer fest
Foto: Printscreen YouTube

Organizatori očekuju da će ta najveća pivska i muzička manifestacija u Istočnoj Evropi, na kojoj će do 20. avgusta, izmedju ostalih nastupiti Riblja Čorba i Darko Rundek, privući 700.000 posetilaca.

Uz veliki izbor piva i raznovrsnu muziku, Beogradjani i njihovi gosti uživaće svakoga dana od 18 časova pa do ranih jutarnjih sati na 15. jubilarnom Bir festu.

U četvrtak će se predstaviti Mortal Kombat, Riblja čorba i Direktori, dan kasnijeŠkrtice, Hladno pivo i Zabranjeno pušenje, dok će u subotu nastupiti Ničim izazvan, Darko Rundek, Goblini, S.A.R.S. i Kerber.

Festival se zatvara u nedelju nastupima Del arno benda, trubača Dejana Petrovića i njegovog big benda, a poslednji će nastupiti sastav Kal.

Prošlogodišnji Bir fest posetilo je, po podacima organizatora uprkos lošem vremenu, 480.000 ljudi od toga 20.000 stranaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: