Počinje Sea Dance festival u Budvi

Danas u Budvi počinje četvrto izdanje "Sea Dance" festivala, koji se održava od 13. do 15. jula na plaži Jaz, a prisustovaće mu fanovi iz različitih zemalja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/Sea Dance Festival
Foto: Youtube Screenshot/Sea Dance Festival

Zahtevi zvezda Si densa: Šta je tražio Džon Njuman, a šta Šon Pol?

Na nekoliko festivalskih bina tokom tri dana nastupaju Džon Njumen, Fetboj Slim, Šon Pol, Mahmut Orhan, "Mind Against", Denis Horvat, Ameli Lens, "Space Dimension Controller, South London Ordnance, Etap Kajl, Kobosil i drugi.

Britansku soul zvezdu, Džona Njumena, koji će sutra zvanično otvoriti ovogodišnji "Sea Dance" festival, po dolasku u Budvu sačekaće omiljeno francusko crno i belo vino vrhunskog kvaliteta.

Prodaja ulaznica u Srbiji je završena, trenutna cena trodnevne ulaznice u Crnoj Gori iznosi 34.99 evra, a komplet i dnevne ulaznice za "Sea Dance" biće dostupne na festivalskim kapijama.

U prodaji su i ulaznice za "Sea Dance" kamp, koji se nalazi na svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih dešavanja.

Posetiocima "Sea Dance" kampa biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića.

"Sea Dance" kamp biće otvoren od 11. do 18. jula, a cena boravka po osobi iznosi 33 evra.

Muzika

Mark Olson 28. jula u Domu omladine

Mark Olson, osnivač, pevač i gitarista grupe "The Jayhawks", i perkusionistkinja i pijanistkinja Ingun Ringvold održaće koncert 28. jula u Domu omladine Beograda, najavila je danas koncertna agencija "Rock svirke"

Muzika sreda 26.07. 20:05 Komentara: 0

Stounsi snimaju novi album

Gitarista legendarne britanske rok grupe Rolingstouns Kit Ričards rekao je da rade na novom albumu, posle otkrivanja slike na kojoj se vidi britanski reper Skepta u studiju sa Stounsima.

Muzika utorak 25.07. 11:25 Komentara: 3
strana 1 od 27 idi na stranu