Počinje Sea Dance festival u Budvi

Danas u Budvi počinje četvrto izdanje "Sea Dance" festivala, koji se održava od 13. do 15. jula na plaži Jaz, a prisustovaće mu fanovi iz različitih zemalja.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 13.07.2017.

13:30

Počinje Sea Dance festival u Budvi
Foto: Youtube Screenshot/Sea Dance Festival

Na nekoliko festivalskih bina tokom tri dana nastupaju Džon Njumen, Fetboj Slim, Šon Pol, Mahmut Orhan, "Mind Against", Denis Horvat, Ameli Lens, "Space Dimension Controller, South London Ordnance, Etap Kajl, Kobosil i drugi.

Britansku soul zvezdu, Džona Njumena, koji će sutra zvanično otvoriti ovogodišnji "Sea Dance" festival, po dolasku u Budvu sačekaće omiljeno francusko crno i belo vino vrhunskog kvaliteta.

Prodaja ulaznica u Srbiji je završena, trenutna cena trodnevne ulaznice u Crnoj Gori iznosi 34.99 evra, a komplet i dnevne ulaznice za "Sea Dance" biće dostupne na festivalskim kapijama.

U prodaji su i ulaznice za "Sea Dance" kamp, koji se nalazi na svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih dešavanja.

Posetiocima "Sea Dance" kampa biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića.

"Sea Dance" kamp biće otvoren od 11. do 18. jula, a cena boravka po osobi iznosi 33 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: