Jovan Del Arno i Kojot: "Još uvek ima nade"

"Otac" i "sin" rege muzike u Srbiji - Jovan Matić (Del Arno Band) i Kojot (Hornsman Coyot) objavili su novi singl "Još uvek ima nade" za izdavačku kuću Mascom Records.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2017.

10:21

Jovan Del Arno i Kojot:
Foto: Ðurðica Gajiæ

Skoro 20 godina nakon što je počeo da gradi karijeru na dva fronta - rok i rege, Kojot se vratio svojim korenima zajedno sa Jovanom iz Del Arno Benda.

Rezultat je pesma koja je njihov "odgovor na zlo", saopštava Mascom. "Nemanja, prvi put na maternjem jeziku (i nikada jasnije nego do sada) i ja zajedno svima nudimo na poklon ljubav, veru, razumevanje i empatiju, želju da dobro nadvlada svako zlo i da jednako ogreje srca svih sa kojima delimo nebo, sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima", rekao je Jovan Del Arno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: