The Cult nastupa 30. juna u Zaječaru?

Legendarna britanska rok grupa The Cult objavila je na zvaničnoj Facebook strani grupe da će 30. juna nastupiti u Zaječaru, piše web portal istmedia.rs.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2017.

20:14

The Cult nastupa 30. juna u Zaječaru?

Kako je objavljeno, Zaječar će biti jedna od destinacija svetske turneje, tokom koje će posetiti više američkih gradova, a potom i Madrid, Milano, Zagreb, Beč, Prag…

Ono što je nejasno, to je da se za koncert u Zaječaru karte ne mogu kupiti online, kao što je to slučaj sa većinom destinacija na kojima će gostovati.

Online se, recimo, ne mogu kupiti ni karte za koncert u Beču, gde je koncert predviđen dva dana pre termina koji je rezervisan za Zaječar. Još uvek nisu poznati detalji, ali se nagađa da bi nastup The Cult možda bio u sklopu 51. Gitarijade.

Da li će ta manifestacija biti pomerena za jun, trebalo bi uskoro da bude objavljeno. Za sada, na sajtu Gitarijade nema nikakvih informacija o programu 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: