Nova pesma za pevačicu grupe Mazzy Star

Houp Sandoval, pevačica grupe Mazzy Star, nedavno je objavila singl "Isn't it True" koji će se pojaviti na njenom novom solo albumu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 27.04.2016.

21:17

Nova pesma za pevačicu grupe Mazzy Star

Houp Sandoval je pesmu “Isn’t It True” snimila sa svojim pratežim bendom The Warm Inventions. Singl je objavljen na Records Store Day sredinom aprila, a odnedavno je i ekranizovan.

Retro fotografije iz spota su opisane kao “izgubljenja i nađenja sećanja”, a posvećen je Ričardu Liju iz benda Acetone, koji je 2001. godine izvršio samoubistvo.

To će biti treće izdanje za Houp Sandoval i Warm Inventions, a poslednje “Through the Devil Softly” je objavljeno 2009. godine.

Još uvek nije poznato ime albuma, ni datum njegovog objavljivanja.

Inače, Houp Sandoval je sa Mazzy Star snimila album “Seasons of Your Day” 2013, tačno 17 godina nakon njihovog prethodnog izdanja.

Ispod možete pogledati spot za aktuelnu pesmu “Isn’t It True”.

foto: flickr.com/Luz Gallardo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: