Kultura

Petak, 07.11.2014.

09:25

Slobodna zona "after party" večeras u REX-u

Povodom Svečanog otvaranja 10. jubilarnog izdanja, festival SLOBODNA ZONA organizuje "After party" koji će se održati u Kulturnom centru REX, Jevrejska 16, sa početkom u 23h.

Izvor: B92

Default images

Tom prilikom će nastupiti Ilija Ludvig i beogradski bend Went koji je pripremio specijalni poluakustični set za ovu priliku.

Went je beogradski bend nastao 2005. godine. Do "svog zvuka" devojke i momci iz Wenta došli su "kombinujući uticaje tradicionalnog folka i rokenrola sa specifičnom dozom pozitivne melanholije koja stalno traži reakciju publike." U praksi, Went su izuzetno zanimljiva kombinacija tradicionalnosti Wilco, pop senzibliteta Teenage Fanclub i poetičnosti Damiena Jurada.

Ilija Ludvig je "underground kralj" Beograda već godinama, ali 2014. je bitna pošto je svoje kraljevstvo proširio na neverovatan način. Ilija svira gitaru i peva, ima stand-up nastup tokom koncerta, izražava se i kroz pesme i vizuelno, anagažovan je u borbi protiv svih nepravdi ovog sveta i voli da pokaže koliko mu je stalo do svakoga od vas. Ilija je pesnik, zabavljač i muzičar. I Vudi Gatri i Skriming Džej Hokins i Bili Breg i Lu Rid. Ilija je Ludvig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: