Rebel Star u Gan klubu 12. oktobra

Internacionalni sastav Rebel Star u Gun Clubu će u petak 12. oktobra u 21.30h premijerno pred domaćom publikom izvesti pesme sa trećeg studijskog albuma koji je upravo objavljen za hrvatski Dancing Bear (zastupnik za Srbiju Odličan hrčak).

Beograd
Podeli

Ulaznice po ceni od 350 dinara u pretprodaji su u kafeu Šikarica (Skadarska 22) od ponedeljka 24. septembra. Cena karte će biti 400 dinara na veče koncerta, na ulazu u klub

Rebel Star će pored novih pesama svirati i stare hitove zahvaljujući kojima su postali jedan od omiljenih bendova domaće publike. Nove pesme i nova postava Rebel Stara u Gun Club stiže uz sjajne goste, akustični beogradski sastav On Tour.

"Jako nam je drago da promociju našeg novog albuma započinjemo upravo u Gun Clubu u Beogradu 12. oktobra. Rebel Star je doživeo uzbudljive promene u sastavu i spremili smo izuzetno dinamičnu svirku na kojoj ćemo predstaviti veliki deo materijala sa sva tri albuma. Bendu su se pridružila dva odlična engleska muzičara, vučemo sa sobom desetak vintage gitara i klavijatura, i posle Beograda idemo pravo u Zagreb da nastavimo sa promovisanjem novih pesama."

"Posebno nam je drago što su nam na koncertu gosti beogradski akustičari On Tour, čiji će izvanredni vokal Ivana Smolović i sa nama izvesti dve pesme" , izjavio je pred beogradski koncert Milan Glavaški, frontmen Rebel Stara.

strana 1 od 57 idi na stranu