Novi album sastava Gnarls Barkley

Članovi sastava „Gnarls Barkley“ najavili su izlazak njihovog drugog po redu albuma nazvanog „The Odd Couple“.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2008.

12:00

Default images

Sastav „Gnarls Barkley“ trenutno se nalazi u studiju i Los Anđelesu gde zajedno sa studijskim muzičarima završava rad na novom albumu. Prisustvo pravih instrumenata predstavlja mali preokret u odnosu na njihovu prvu ploču „St. Elsewhere“ koja je obilovala elektronskim deonicama i semplovima starih numera.

Bend još nije obajvio zvaničan spisak pesama koje će se naći na novom albumu, kao ni tačan datum izlaska novog izdanja, iako je kao prvi singl koji će prethoditi albumu „The Odd Couple“ najavljena numera „Run“.

Producent sastava „Danger Mouse“ i vokalista „Cee-Lo Green“ ostvarili su veliki uspeh na muzičkim listama širom sveta sa debi albumom „St. Elsewhere“ i singlom „Crazy“ tokom 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: