Šarliz Teron traži gej verziju filma "Umri muški" – spasavala bi svoju ženu: "Gde da potpišem?"

Južnoafrička glumica Šarliz Teron (47) razveselila je jednog obožavatelja, ali i mnoge druge, kada mu je na njegov tvit odgovorila da joj se sviđa njegov predlog za njen potencijalni novi film.

Kultura

Izvor: 24sata.hr

Četvrtak, 11.08.2022.

14:23

Šarliz Teron traži gej verziju filma
Foto: Profimedia

Kada je prošle godine jedan tviteraš izneo ležeran predlog na Tviteru, verovatno nije očekivao oduševljenje koje će pokrenuti.

"Lezbijski božićni filmovi su okej i dobri, ali ono što stvarno želim da vidim je 'Umri muški' u čijoj verziji Šarliz Teron divlja kako bi spasla svoju ženu", napisao je na Tviteru njen obožavatelj.

"Gde da potpišem?", odgovorila mu je Šarliz Teron.

U velikom intervjuu za strane medije Šarliz Teron je potvrdila da je to sjajna ideja, te kazala kako je spremna da prihvati takvu ulogu te da joj samo nedostaje studio koji bi bio voljan da snimi taj film.

"Da, bih, zato sam i odgovorila odmah na Tviteru, jer sam jednostavno mislila tada, a i sada, da je to sjajno. Pomislila sam – ova osoba mora da počne da predlaže stvari. To je odlična ideja. A činjenica da bi bile dve žene, odmah sam pomislila 'Da, potpiši me za to'", priznala je Šarliz Teron.

Glumica je u akcijskim hitovima "The Old Guard", "Atomska plavuša" i "Mad Max: Fury Road" pokazala izuzetan talenat u brojnim žestokim scenama. Može se očekivati da bi se odlično snašla u ženskoj verziji kultnog Džona Maklejna. Za sada nema konkretnih dogovora o nekom sličnom filmu.

U međuvremenu, dok radi na drugim projektima i čeka da neko napiše lezbijski 'Umri muški', Šarliz Teron je promenila imidž i obojila svoju prepoznatljivu plavu kosu u crno. Imidž je navodno promenila zbog uloge u filmu "Old Guard 2".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: