"Putinova strategija za Ukrajinu": Scena iz poznate američke serije postala viralna VIDEO

Obožavaoci američke animirane serije "Family Guy" dele na Tviteru scenu koja kao da predviđa aktuelne vesti o Vladimiru Putinu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 17.02.2022.

15:07

Foto: Jutjub/Printskrin

Ruskog lidera optužuju da nije uspeo da smanji napetost u odnosima sa Ukrajinom uprkos tome što je rekao da će Rusija to učiniti.

Čini se da je ova situacija prilično dobro predstavljena u klipu iz osme sezone pomenute serije, pod nazivom "Špijuni podsećaju na nas".

Simpsonovi opet ispali vidoviti: Predvideli i Brensonovo putovanje u svemir VIDEO

Deo epizode iz 2009. godine pokazuje kako ruski lider plaši ljude agresivno mašući različitim oružjem. Međutim, na sreću svih, on ih koristi kao ručni pribor za druge svhe. U jednom momentu Putinov lik vadi mitraljez, koji je ipak upotrebio da zapali cigaretu. Zatim vadi palicu a onda je pretvori u improvizovanu vešalicu za svoj kaput.

"Gospodo, dozvolite mi da vas smirim", kaže on likovima, uključujući Stjuija i Brajana, dodajući: "Znam zašto ste ovde i želim da vam pomognem".

Klip je podeljen na mreži, sa natpisom: "Putinova strategija za Ukrajinu", i brzo je postao viralan na Tviteru.

Tom Henks promoviše Bajdenova dostignuća – viđeno u filmu Simpsonovi iz 2007.

Putin je ove nedelje rekao da je Rusija počela da povlači trupe koje su se nagomilale u blizini ukrajinske granice, povećavajući tenzije između zemalja. On je dodao da ne želi rat u Evropi.

Međutim, na Zapadu kažu da su akcije Rusije u suprotnosti sa ovim tvrdnjama, a premijer Boris Džonson je rekao da najnoviji obaveštajni podaci o situaciji "nisu ohrabrujući".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: