Tom Hardi je zalutao na snimanje novog Matriksa - možda i ostane u filmu

U četvrtom delu kultnog filma "Matriks" pod nazivom "Matrix Resurrections" možda će se pojaviti Tom Hardi - i to kao statista, ako njegove scene ne budu izbačene.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 14.12.2021.

09:06

Tom Hardi je zalutao na snimanje novog Matriksa - možda i ostane u filmu
Foto: Profimedia

Tom Hardi je imao seks sa muškarcima, a šta sada misli o svojoj muževnosti?

Tokom intervjua za strane medije, glumica Džesika Henvik, koja glumi novom "Matriksu", otkrila je da bi mogla da se pojavi u pozadini nekih scena zajedno sa zvezdom Venoma, Tomom Hardijem.

"Snimali smo u San Francisku u isto vreme kada se snimao i "Venom 2" i upoznala sam Toma Hardija", otkrila je ona i dodala:

"I tako, Tom Hardi i ja trčimo u pozadini jedne od scena u četvrtom delu filma "Martriks". Mnogo sam radoznala da vidim hoće li ta scena biti deo filma ili će je izbaciti."

U "Matrix Resurrections" se vraća Kijanu Rivs kao Neo. Džesika Henvik se pridružuje glumcima zajedno sa novopridošlim Jahjom Abdul Mateinom koji je dobio ulogu mlađe verzije lika iz Matriksa, Morfeusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: