Kijanu Rivs na setu filma "Džon Vik 4"; podelio ekipi "rolekse" FOTO

Nove fotografije sa snimanja četvrtog dela filma "Džon Vik" dospele su u javnost, dok se snimanje nastavlja u Parizu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 26.10.2021.

09:22

Kijanu Rivs na setu filma
Foto: Profimedia

Snimanje dugo očekivanog nastavka jednog od najboljih akcionih filmova ove decenije počelo je u Berlinu, a produkcija je do tada bila odlagana zbog pandemije.

Kijanu Rivs – najtužniji, ali i najvoljeniji čovek Holivuda


Rivs na novim fotografijama sedi za stolom ili se lagodno šeta po setu dok čeka da uradi scenu, i pokazao je da mu godine ne mogu ništa, jer stari poput vina. Kako navode strani mediji, Rivs je kaskaderskom timu poklonio "rolekse", a kao da to nije bilo dovoljno, glumac je svaki sat ugravirao i poklonio sa personalizovanom porukom, zahvalivši se na divnoj saradnji na filmu.
Prvi film o penzionisanom ali zato neverovatno talentovanom profesionalnom ubici izašao je 2014. godine, i vrlo brzo postao je kultni klasik akcionih filmova ne samo zbog dobre koreografije borbi, već i zbog motivacija samog Vika, koji se "vraća u profesiju" kada mu članovi mafije ubiju psa.
Foto: Profimedia
Scenario je pisao Derek Kolstad, koji je preuzeo na sebe da napiše svih pet delova ove franšize – prva tri su izašla, a naredna dva bi trebalo da se snimaju u gotovo isto vreme, kako pišu strani mediji.

Reditelj filmova o Džonu Viku je Čed Stajelski, koji je radio koreografiju kaskadera u legendarnom "Matriksu" koji je probio Kijanua Rivsa. Franšiza o Džonu Viku do sada je zaradila preko 585 miliona dolara širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: