Aktuelno 1

06.05.2024.

21:49

Teya Dora se oglasila noć pred početak Evrovizije: "Pokušavam da budem sa svojim mislima"

Srpska predstavnica Teya Dora, otkrila je utiske sa današnje probe, koja je održana dan pred prvo polufinale.

Izvor: Blic.rs

Teya Dora se oglasila noć pred početak Evrovizije: "Pokušavam da budem sa svojim mislima"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Teya Dora je u intervjuu za Blic.rs otkrila svoja dosadašnja iskustva. 

Srpska pevačica otkrila je da ima tremu, ali da je zadovoljna generalnom probom. 

"Imala sam danas tremu, prvi put! Bilo je malo publike, medija, baš mi je bilo lepo. Ovo je bila najbolja proba dosad. Najbolje sam otpevala dosad, verovatno ikad. Dobili smo lepe kadrove. Pozitivna je trema", rekla je Teya Dora i dodala da će joj biti teško da se skoncentriše na pripreme pred izvedbu i da nema nikakav ritual za to. 

"Ritual nemam, zatvorim se nekako sama sa sobom u mojoj glavi, pokušavam da se koncentrišem. To je teško, jer moram da slušam prethodnog izviđača koji nastupa pre mene, da bih znala kad tačno da izađem. Pokušavam da budem sa svojim mislima", izjavila je Teodra za Blic. 

Teya Dora je izjavila da su njeni favoriti Ukrajina, Hrvatska, Italija, Slovenija, Francuska i Švajcarska i rekla da je sebi obećala jednu stvar. 

"Rekla sam sebi da moram da dam sve od sebe. Tek sad mi je to nekako kliknulo. Nenormalno sam mnogo radila za ovo. Mentalno mi se tu nešto promenilo, danas kad sam otišla na probu, kad sam prolazila kroz hodnik. To je to", zaključila je Teya Dora. 

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: