Gejming 5

06.05.2024.

15:00

Dugo čekana pucačina konačno stiže: Pet frakcija, 14 mapa i 24 oružja FOTO/VIDEO

Ubisoft će uskoro objaviti FPS video-igru XDefiant.

Izvor: B92

Dugo čekana pucačina konačno stiže: Pet frakcija, 14 mapa i 24 oružja FOTO/VIDEO
Ubisoft

Podeli:

Očekuje se da će ova besplatna pucačina biti dostupna od 21. maja igračima za Xbox Series X, Series S, PlayStation 5 kao i za PC, kroz Ubisoft Connect. 

Developer će prvo predstaviti "preseason" verziju video-igre, i ona će trajati šest nedelja, a zatim će zvanično početi prva sezona. 

Ubisoft je najavio ovu igru još 2021. godine, obećavajući timske mečeve sa fokusom na oružje, što će uključivati i elemente drugih igara iz Tom Clancy univerzuma.

Igračima će u predsezoni biti dostupno pet različitih režima, sa 14 mapa, 24 oružja i pet frakcija sa kojima će moguće igrati, a koje su inspirisane drugim Ubisoft franšizama. 

Pored toga što će izabrati svoju frakciju pred početak meča, igrači će morati da biraju i primerno i sekundarno oružje, koje kasnije može da se unapređuje.

Svaka frakcija davaće igračima pristup posebnim sposobnostima - pasivnoj i "ultra", koje će morati da se "pune" dok traje meč. Dok je kod jedne frakcije, na primer, fokus na lečenju saigrača, kod drugih je u fokusu korišćenje vatre da se "počiste" protivnici.

Kada počne prva sezona, Ubisoft će dodati još četiri frakcije, 12 novih oružja, kao i 12 novih mapa. U okviru prve godine, verovatno će stići četiri sezone.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: