Džon Rambo ponovo jaše VIDEO

Kultni akcioni filmski lik Džon Rambo, drugi koji je posle Rokija, proslavio Silvestera Stalonea, uskoro se vraća na velika platna širom sveta, u velikom stilu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 24.08.2019.

21:30

Default images

Peti nastavak poznate filmske sage nosi naslov "Rambo: Do poslednje kapi krvi" (engl. Rambo: Last Blood), a premijeru će imati u drugoj polovini septembra.

Vremešni Stalone vraća se u naslovnoj ulozi kao veteran koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja. Rambo živi na svom ranču u Arizoni, ali će ga sticaj okolnosti odvesti u Meksiko u potrazi za otetom ćerkom.

Budući da ima 73 godine, Silvester Stalone priznaje da morao da smanji broj akcionih scena u kojima učestvuje u filmu.

"Srce bi želelo, ali mi telo poručuje – ostani kod kuće. Kao kod onih boraca koje protivnici pregaze na poslednjem meču. Prepusti to nekom drugom", rekao je Stalone za Verajeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: