O kraju Igre prestola oglasila se i Sersei: Ubile su me stepenice

Glumica "Igre prestola" Lina Hidi kaže da su glumci jedne od najboljih serija do sada spremni da ovaj projekat ostave iza sebe.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Pročitajte još:

Kako se bližimo emitovanju poslednje sezone "Igre prestola", koje će početi u aprilu ove godine, sve je više izjava glumaca po pitanju ovog projekta. Bilo to planski ili ne, ovoga puta, progovorila je i čuvena Sersei.

Ona je rekla da su glumci završili sa serijom pre nekoliko meseci i da su spremni da je ostave iza sebe.

Glumica je istakla da je bila veoma srećna što radi na "Igri prestola".

"Ovo je kraj. Osma sezona... To je ludo. Osećam se veoma uzbuđeno. Kad kažem uzbuđeno, mislim veoma srećno jer sam deo nečega što traje toliko dugo“, rekla je Hidi gostujući u emisiji "Dobro jutro, Ameriko".

"Mislim da su svi spremni za nove stvari. Međutim, dok nije potpuno kraj, neću znati kako se osećam", istakla je glumica.

Ona je nekoliko dana pre ovog gostovanja za "Varajeti" otkrila da je njen poslednji dan snimanja bio veoma naporan i dosadan jer je konstantno morala da se penje i silazi niz stepenice. Naravno, glumica je mudro prećutala zašto je Sersei morala konstantno da ide gore-dole.

"Moj poslednji dan na setu bio je, čudno, veoma naporan zato što sam morala konstantno da idem gore-dole niz stepenice. I to je bilo to", izjavila je ona krajem januara. Kada je zamoljena za još detalja, dodala je: "Ne mogu reći više ništa. Ubiće me."

strana 1 od 40 idi na stranu