Kako je Rami Malek skinuo svaki pokret Fredija Merkjurija VIDEO

Na internetu se pojavio video klip na kojem se vidi kako je glumac Rami Malek u filmu "Boemska rapsodija" o Frediju Merkjuriju, do detalja "skinuo" svaki pokret frontmena grupe Kvin sa antologijskog nastupa na Live Aidu 1985. godine.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.11.2018.

08:00

Kako je Rami Malek skinuo svaki pokret Fredija Merkjurija VIDEO
Rami Malek, foto: Gettyimages

Na Twitter nalogu @ThisGameIsEasy objavljen je video klip na kojem se jedan kraj drugog vide insert iz filma "Boemska Rapsodija" i snimak Live Aida iz 1985. godine, prenosi magazin NME.

Na uporednom snimku može se videti da je Rami Malek do detalja skinuo svaki Fredijev pokret. Malek je uoči premijere filma izjavio da je uloga Fredija Merkjurija bila velika odgovornost koju je rado prihvatio.

"Ne želite da imitirate Fredija, želite da razumete zašto je radio to što je radio (…) Shvatio sam da koreografi ne mogu da mi pomognu, bio mi je potreban trener pokreta”, kazao je Malek, objasnivši da je za potrebe filma uvežbavao svaki pogled, svaki gest i svaki pokret mikrofonom.

Film "Boemska rapsodija" trenutno se prikazuje u bioskopima širom sveta i u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: