Srpski glumac u holivudskom blokbasteru / VIDEO

Premijera filma „Deadpool 2“ samo što nije, a najpoznatiji antiheroj već pobira pozitivne ocene svetskih kritičara. Dugo iščekivani nastavak filma „Deadpool“ stiže u domaće bioskope u četvrtak 17. maja, a naš glumac Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Izvor: B92
Podeli
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Stefan Kapičić će se, s prijateljima i porodicom, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.

„Mislim da imamo nastavak apsoultno dostojan prvog dela, sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još uvek nemaju pojma šta ih očekuje. A očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske“, najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Renolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Stefan Kapičić, Brajana Hildebrand, T. Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulijan Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog filma „Deadpool“. Rajan Renolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

Film/TV

"Srbija izazovna destinacija za strane filmadžije"

U okviru ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala predstavljeno je specijalno izdanje časopisa "Location" sa člankom novinarke Marlen Edmund posvećenim Srbiji kao izazovnoj destinaciji za snimanje filmova, TV serija i projekata vezanih za virtuelnu stvarnost.

Film/TV četvrtak 31.05. 20:10 Komentara: 0
strana 1 od 40 idi na stranu