"Filmski program na TV-u u Srbiji je kao novogodišnja trpeza" /VIDEO

Nova godina ne ide bez neradnih dana, retko ko neradne dane nije spojio sa slobodnim što u prazničnoj matematici dovodi do velike količine slobodnog vremena. Gledanje filmova i dalje vodi na listi omiljenih načina za dobar provod.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Više puta odgledano, a ipak svake nove godine aktuelno.

“Ja tvrdim da nema propuštenih filmova danas, to je nemoguće jer su toliko prisutni od bioskopa do TV, interneta, VOD, svega da šansa da propustite neki film i da vam se ne ukaže prilika da ga pogledate praktično ne postoji”, ističe filmski i TV urednik Ivan Karl.

Bioskopsku salu ogromna većina tokom novogodišnje-božićnih praznika zameniće malim ekranom. Stručnjaci imaju objašnjenje.

“Filmski program na TV-u u Srbiji vam je manje više kao novogodišnja trpeza u većini domova. Zna se da je za Novu godina pečenje, ruska salata, torta ili kolač. Tako i na TV-u imate red domaćih populističkih komedija i atraktivnih premijera i hitova. To je recept koji funkcioniše već 10, 12 godina i ima gledanost”, dodaje Karl.

Dobri filmovi ni vremenom ne gube na kvalitetu.

Kinoteka je sladokuscima omogućila da sami naprave svoj filmski program. U prvoj nedelji 2018. biće prikazani filmovi za koje je glasala publika.

Filmska revija "Po želji gledalaca" biće održana od 3. do 9. januara u Uzun Mirkovoj i Kosovskoj ulici.

strana 1 od 30 idi na stranu