0% svežine na "Rotten Tomatoes": Ovo je najgori film svih vremena?

“Emoji Movie” trenutno ima samo nula odsto svežine na popularnom sajtu “Rotten Tomatoes”, namenjenog filmskim recenzijama.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 29.07.2017.

15:10

0% svežine na
Foto: Youtube screenshot

Nakon 28 recenzija, animirani film u kojem glavne uloge tumače Ti Džej Miler, Džejms Korden i Ana Faris, i dalje ima nula odsto svežine, što se do sada desilo svega par puta u istoriji sajta.

To možda nije čudno, s obzirom na to da su kritičari nazvali film “bezdušnim”, “idiotskim”, i “dokazom toga koliko je Holivud u stanju da potone nisko samo da bi se domogao novca”, piše Independent.

Naravno, ne mora da znači da će tako ostati i ubuduće jer je “Emoji Movie” premijerno prikazan tek nedavno - 28. jula, ali bi vrlo lako moglo da se dogodi da film ne odmakne daleko od nule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: