Neda Arnerić o smrti bliskih kolega: Jedva čekam da i ja budem s njima

Ivanu Ivanoviću je u studiju ovog petka društvo pravila legendarna glumica Neda Arnerić koja ove godine obeležava 51 godinu karijere.

Izvor: prva.rs
Podeli
Foto: Prva TV / Screenshot
Foto: Prva TV / Screenshot

U to ime, sa domaćinom je pričala o svojim počecima, propuštenim prilikama, srećnim glumačkim iskustvima, ali i bliskim kolegama.

Osvrnuvši se na film "Ko to tamo peva", pomalo se rastužila kada je shvatila da srpski glumački velikani više nisu sa nama, ali i sa ponosom istakla da je imala tu sreću da sa njima bude u istom kadru.

“Mi smo se na snimanju toliko poigravali, toliko smo se dobro družili... Nismo imali para za dnevnice, pa smo svaki dan morali da putujemo iz Beograda na snimanje, i da se noću vraćamo za Beograd. Ne znam šta je bilo bolje, da li ono u filmskom autobusu, ili privatnom, ali smo svi pristali da se cimamo”, rekla je Neda.

Glumica je otkrila i zašto danas ne voli da gleda filmove u kojima je glumila.

“Zato što to pripada prošlosti. Mislim da se ne treba osvrtati mnogo unazad, jer onda nećemo nikud stići, a još treba da se živi. To su sve bili ljudi koji su imali sjajnu energiju, i njihova energija je otišla sa Zemlje… Ne mogu da verujem koliko nas je malo ostalo. I onda posmislite “A šta ćeš ti ovde?”. Jedva čekam da odem, da i ja budem sa njima”, zaključila je Arnerić.

Isečak iz emisije možete pogledati ovde.

strana 1 od 38 idi na stranu