Engleski rimejk japanskog stripa “Lone Wolf and Cub”

Legendarni Manga, odnosno japanski strip, pod nazivom “Lone Wolf and Cub”, koji je nastao 1970. godine od strane pisca Koike Kazua i umetnika Goseki Kojime adaptiran je u šest fimova, četiri dramska dela i televizijsku seriju i široko priznat kao značajano i uticajano delo.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Variety je objavio ekskluzivnu vest da je kompanija Stivena Pola, SP International Pictures, otkupila prava na rimejk i nastavak za adaptaciju, odnosno film na engleskom jeziku.

Naime, Koike Kazuova kompanija Gekiga Sonjuku, Inc. je radila produkciju filma “Lone Wolf and Cub: Final Conflict” 1993. godine, na osnovu koga će se snimanje rimejka odvijati, a koje je planirano za 2017. godinu.

Radnja u filmu prati plemenitog samuraja, koji je nepravedno optužen za zaveru. Ne poštujući naredbe svog šoguna, postaje unajmljeni ubica tražeći osvetu.

Nadamo se da će predstojeći projekat izneti ovu legendarnu japansku priču na najbolji mogući način i da će naići na pozitivne kritike.

Izvor: blockbuster.rs

Film/TV

Film "Sinema komunisto" u subotu u Skadarliji

Bioskop domaćih filmova u Skadarliji - Skadarlijski kinematograf u subotu, 30. jula, predstaviće dokumentarni film "Sinema komunisto", višestruko nagrađivan dokumentarni film Mile Turlajić, koji vodi na putovanje kroz Titovu filmsku industriju.

Film/TV četvrtak 28.07. 17:11 Komentara: 5

Film "Enklava" nagrađen na Kavkazu

Film "Enklava" Gorana Radovanovića, prošlogodišnji predstavnik Srbije u trci za Oskara za film sa neengleskog govornog područja, dobio je Glavnu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu Nalčik na Kakvkazu u Rusiji, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije.

Film/TV četvrtak 28.07. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 36 idi na stranu