Martin Frimen igra u seriji "Fargo"

Engleski glumac Martin Frimen igraće uz Bilija Boba Torntona u televizijskoj seriji "Fargo", nakon vrlo uspešnog filma braće Koen iz 1996. godine u kome su glavne uloge tumačili Vilijem Ejč Mejsi i Fransis Mekdormand.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Nedelja, 29.09.2013.

22:24

Default images

Martin Frimen koji je poznat po ulogama u filmu "Hobit" i seriji "Šerlok" će tumačiti ulogu lokalnog agenta osiguranja čiji se život menja kada u grad stigne misteriozni stranac, a koju je u filmu iz 1996. godine igrao Vilijem Ejč Mejsi. Bili

Bob Tornton će glumiti problematičnog stranca zbog koha nastaju problemi, kojeg je u filmu igrao Stiv Bušemi.

Televizijska serija "Fargo" je inspirisana filmom breće Koen, ali tvorci su saopštili da će u njoj biti uvedeni i novi likovi i da će se priča odvijati na nekoliko polja, koja je biti različita od originalnog filmskog zapleta. Za ulogu u filmu

"Fargo" glumica Fransis Mekdormand je dobila Oskara za lik trudnog policijskog šerifa u uspavanom gradiću u Severnoj Dakoti.

Noa Hauli, producent i pisac scenarija za seriju "Bones" piše scenario za 10 epizoda serije "Fargo" i biće njen izvršni producent, a Džoel i Itan Koen će takođe biti izvršni producenti.

Snimanje serije će početi za nekoliko dana u Kalgariju, a serija bi trebalo da počne sa prikazivanjem u aprilu sledeće godine na jednom od američkih kablovskih kanala. U međuvremenu Martina Frimena publika će moći da gleda u trećoj sezoni serije "Šerlok", koja će se kasnije ove godine prikazivati na BBC-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: