"Džon Karter" stiže u bioskope

Premijera filmske 3D avanture "Džon Karter - između dva sveta" biće održana u sredu 7. marta u 20.30h u bioskopu Kolosej u Beogradu, a od četvrtka, 8. marta ovaj film će se naći i na redovnom bioskopskom repertoaru.

Podeli

Ekipu glumaca u filmu predvodi Tejlor Kič (X-Men počeci: Volverin) u glavnoj ulozi, Lin Kolins (50 prvih sastanaka, X-Men počeci: Volverin) u ulozi ratnice princeze Deže Toris i Vilijem Dafo (Spajdermen) u ulozi stanovnika Marsa, Tarsa Tarkasa. Zasnovan na naučno-fantastičnom klasiku Edgara Rajsa Barouza, čije su maštovite avanture poslužile kao inspiracija mnogim rediteljima, film govori o bivšem vojnom kapetanu, Džonu Karteru (Tejlor Kič), koji je na neobjašnjiv način prebačen na Mars gde biva umešan u konflikt epskih razmera između stanovnika te planete, uključujući Tarsa Tarkasa (Vilijem Defo) i zanosnu princezu Dežu Toris (Lin Kolins). U svetu koji je na ivici propasti, Karter će otkriti da opstanak Barsuma i njegovih stanovnika leži u njegovim rukama.

Film je režirao Endru Stenton koji je o filmu kaže: "Moj cilj je bio da poverujete,“ kaže on. "Da poverujete da ovaj svet stvarno postoji. Onaj isti osećaj koji dobijete kad pročitate dobru naučno-fantastičnu knjigu... Šta bi bilo kad bi bilo...?“

Film će biti prikazivan i u 3D i u 2D varijanti, tako da će posetioci moći da izaberu tehniku u kojoj će ga pogledati, a od četvrtka 8. marta će se naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Cineplexx, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Takvud, Arena (Novi Sad) i Cineplexx Mne (Podgorica).

B92 i "Taramaunt film" vode vas besplatno na premijeru filma "Džon Karter - Između dva sveta" u sredu 7. marta u 20.30 u bioskop Kolosej u Beogradu, Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime, prezime, broj kontakt telefona i u naslovu poruke obavezno upišite "Džon Karter - Između dva sveta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 61 idi na stranu