Soderberg tvrdi da napušta film

Režiser Stiven Soderberg (Steven Soderbergh) ponovio je tvrdnju da napušta film jer želi da se posveti slikarstvu

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2011.

13:29

Default images

Priču o povlačenju sa filma dobitnik Oskara za režiju "Puteva droge" povremeno plasira od 2009, a potom je demantuje.

Sada je Njujork tajmsu ponovio odluku o tome da se potpuno posveti slikarstvu, a sa novinarom tog lista razgovarao je u svom njujorškom ateljeu, okružen svojim radovima.

"Zainteresovan sam da istražujem drugu vrstu umetničkog istraživanja dok još imam vremena i sposobnosti", rekao je Soderberg.

"Ja ću prvi znati da li to što radim valja i da li ću ostati bez novca, pa ću morati da snimim još neki film serijala `Igraj svoju igru'".

Soderberg (48) je, uprkos pričama o povlačenju, u martu najavio rad na dva nova projekta, film o ekscentričnom pijanisti Liberačeu sa Metom Dejmonom (Matt Damon) i Majklom Daglasom (Michael Douglas) i "Man From U.N.C.L.E." u kojem je trebalo da igra Džordž Kluni (George Clooney) koji je, međutim, odustao od te role.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: