Ejmi Vajnhaus: Nikada nisam želela da postanem zvezda

Najava za novi film o Ejmi Vajnhaus prikazuje deo intervjua sa ovom zvezdom u kom ona predviđa da “neće postati poznata”, jer to ne bi mogla da podnese.

Kultura

Izvor: worcesternews.co.uk

Petak, 03.04.2015.

11:16

Default images

Film nazvan “Ejmi” režirao je dobitnik Bafta nagrade za režiju Asif Kapadija.

Tizer je objavljen na zvaničnom sajtu.

“Pevanje mi je bilo važno, ali nikad nisam pomislila: ‘Završiću kao pevačica’. Ništa ne bih napisala, da mi to privatno nije bilo važno, jer u suprotnom ne bih mogla da ispričam pravu priču. Ja nisam devojka koja pokušava da bude zvezda, niti da budem bilo šta drugo osim muzičarke”, kaže Ejmi u kratkom isečku iz filma.

“Mislim da neću biti poznata. Mislim da ja to ne bih mogla da podnesem, verovatno bih poludela...”

Film donosi priču o tragično preminuloj Ejmi “njenim rečima” i prikazaće do sada neviđene arhivske fotografije i detalje iz njenog života.

Ejmi Vajnhaus je umrla u 27. godini života od trovanja alkoholom. Film će premijeru imati u Velikoj Britaniji 3. jula ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: