Kreativno mentorstvo: Sve što treba da znate

Program „Kreativno mentorstvo“ predstaviće 13. oktobra u 19 časova svoje novo izdanje i otvoren konkurs za učesnike, u okviru meseca švedske kulture „SWE u svemu“ u Ustanovi kulture Parobrod.

Beograd
Podeli

Ovaj jedinstveni program za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture u Srbiji trajaće od januara do decembra 2015. godine.

Program je namenjen budućim stručnjacima u sferi umetnosti, kulturnog nasleđa, kreativnih industrija, obrazovanja kroz kulturu, kulturnog menadžmenta, kulturne politike, aktivizma kroz umetnost i kulturu, komunikacija i sl. iz svih delova Srbije.

„Kreativno mentorstvo“ povezuje učesnike sa odgovarajućim mentorom u odnosu na njihove potrebe i interesovanja, i kroz niz aktivnosti i događaja, pruža uvide, podršku, saznanja i kontakte do kojih učesnici drugačije ne bi došli. Pilot izdanje programa uspešno je realizovano 2012-2013. godine i učesnicima je omogućilo da se sa profesionalnim izazovima izbore uz podršku iskusnih i dokazanih profesionalaca iz zemlje i inostranstva.

Program podstiče umrežavanje sadašnjih i budućih lidera iz različitih oblasti, interdisciplinarnu i intergeneracijsku saradnju. Program ima za cilj osnaživanje sektora kulture, i stvaranje zajednice talentovanih, uspešnih i posvećenih pojedinaca koji zajedno rade na razvoju društva zasnovanog na znanju, kreativnosti i razmeni iskustva.

Na sva pitanjima zainteresovanima za učešće u programu organizatori će odgovarati u toku prezentacije u Ustanovi kulture Parobrod u ponedeljak 13. oktobra u 19.00, kao i putem mejla tatjana.nikolic@kreativnomentorstvo.com.

Konkurs za prijave je otvoren od 10. – 25. oktobra, a prijavnu dokumentaciju potrebno je poslati na: info@kreativnomentorstvo.com.

Više informacija možete pronaći na sajtu „Kreativnog mentorstva“ ili na fejsbuk stranici programa.

Program podržavaju Headley Trust, Ambasada Švedske u Beogradu, British Council, Terra Panonica, Nova Iskra i GI Grupa.

strana 1 od 24 idi na stranu