Milion za boks meč Drejka i Brauna

Promoter boks mečeva Dejmon Fildman otkrio je da je milioner Alki David ponuio po 1 milion dolara Drejku i Krisu Braunu da svoje nesuglasice reše u ringu i dodatnih milion dolara koji će ići u humanitarne svrhe.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2012.

15:48

Default images

Poznati muzičari imali su sukob u jednom noćnom klubu ranije ovog meseca. Kada su otkrili da se nalaze u istom klubu, Braun je poslao flašu pića za Drejkov sto, nakon čega je reper iz Kanade prišao za njegov sto i započeo raspravu oko Rijane koja je bila u vezi sa oba muzičara.

Mark Geragos, advokat Krisa Brauna, prvobitno je tvrdio da je Drejk gađao njegovog klijenta flašom, dok kanadski reper tvrdi da je već bio na izlazu kluba kada je tuča počela.

„Očigledno je da ovi momci imaju nerešenih problema. U pitanju su tri runde od po 60 sekundi. Niko neće biti ozbiljno povređen“, izjavio je Fildman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: