Hit pesma "Despacito" će uskoro po pregledima da premaši broj stanovnika u svetu

Najgledaniji video svih vremena "Despacito" nastavlja da beleži nove prvence u pregledima na Jutjubu.

Izvor: B92

Subota, 02.10.2021.

12:32

Hit pesma
Foto:Profimedia

Pjesma "Despacito" uskoro će na Jutjubu da ima veći broj pregleda nego što ima stanovnika na svetu. Naime, pesma je za četiri godine sakupila više od sedam milijardi i pet stotina miliona pregleda, a ukupan broj stanovnika na svetu procenjen je na sedam milijardi i devet stotina miliona ljudi.

Pevači Luis Fonsi i Dedi Janke pesmu "Despacito" objavili su 2017. godine pa je te godine postala planetarni hit. Međutim, njena popularnost nastavljena je i godinama posle.

Pesma na španskom jeziku postala je 24. februara prvi video na platformi sa šest milijardi pregleda. Na svom vrhuncu, "Despacito" dobio je 25,7 miliona pregleda u jednom danu, iako se ta brojka od tada vratila na na prosečno 2,8 miliona dnevnih pregleda.

"Despacito" na španskom znači "polako", ali čini se kako su Fonsi i Janke brzo došli do velike zarade zahvaljujući najvećem hitu u njihovim karijerama.

Luis Fonsi, koji je karijeru izgradio na romantičnim baladama, pre objave singla je dve godine imao pauzu u karijeri. Veliki povratak sa "Despacitom" doneo mu je popularnost kakvu nije mogao ni da zamisli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: